Kwaliteit

Service & Producten

Onze merken

Bij kapsalon Unique Hair werken we uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten. We geloven in het gebruik van premium haarverzorgingsproducten om het beste resultaat voor jouw haar te garanderen. Ons toegewijde team selecteert zorgvuldig de producten die we gebruiken, zodat we jou de best mogelijke behandeling kunnen bieden. Bij Unique Hair ben je verzekerd van een kapperservaring die kwaliteit en expertise uitstraalt.

IMG_8968

nook

difference Hair Care

Nook, Solo Industries

Bij Unique Hair omarmen we de eenvoud en harmonie van mens en natuur, daarom kiezen we voor Nook. Met hun botanische extracten en natuurlijke oliën bieden Nook-producten compromisloze schoonheid. We streven naar hoogwaardige haarverzorging die effectief is en respectvol voor het milieu en haarbalans. 

Met Nook verrijken we jouw kapperservaring, in lijn met onze visie op schoonheid en welzijn.

FUNKY

dare to hair

Funky, Natural Original

Bij Unique Hair gebruiken we met trots Funky by Natural Original haarproducten. Deze producten zijn 100% vegan, ontwikkeld in Italië onder strenge Europese regelgeving. Ze zijn vrij van dierproeven en schadelijke stoffen zoals SLS, parabenen en minerale oliën. 

Met deze producten bieden we onze klanten hoogwaardige haarverzorging die zowel effectief als ethisch verantwoord is.

service

LAAT JE VERASSEN

Onze kwaliteiten.

Unique Hair, de kapsalon in Hoeven voor zowel dames, heren als kinderen. Een gemotiveerd en enthousiast team van ervaren kappers staat voor u klaar om u te adviseren over het door u gewenste kapsel. 

Knippen

Föhnen

Verven